Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Have og Anlæg

Professionel rådgivning

Vi udfører altid første klasses arbejde når det kommer til vore kunders udendørs anlæg. Vi sørger for at vore kunder kan få en ny have eller en opløftning af deres nuværende. Derudover hjælper vi vore kunder med at gøre deres drømmehave til virkelighed.

Vi kan hjælpe med alle opgaver store som små, det kan være alt fra beplantning af træer til roser hvor BG Anlæg prioritet kvalitet og alt bliver lavet på en ordentlig måde. Vi lever af vores gode rygte og således går vi derfor aldrig på kompromis med kvaliteten.

Gør-det-selv

For de af vore kunder som har grønne fingre tilbyder BG Anlæg også sin hjælp i form af rådgivning. For at gøre det ednu nemmere for gør-det-selv mand/kvinde tilbyder vi bl.a. salg af planter såvel som fliser m.m.

Kontakt B.G. Anlæg allerede i dag

Ethvert hus med respekt for sig selv bør være i hænde af en flot have. Skulle du have brug for en af vores gartnere, som kan varetage dit anlægsarbejde i din have, er du mere end velkommen til at kontakte os. Som allerede nævnt ovenfor hjælper vi gerne dig med at få den have som du drømmer om. Skal haven have stier, så er BG Anlæg eksperter i at få tingene til at hænge sammen.

Ring nu på telefon 4081 1470 eller 9675 8020, udfyld vores kontaktformular eller skriv til vores mail bg.anlaeg@email.dk og hør om hvordan vi kan hjælpe dig.