Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Træfældning m.m.

Hos B.G. Anlæg tilbyder vi service til mange forskellige slags arbejde - herunder træfældning. Vi hjælper dig hvis du skal have fældet træer i haven eller generelt omkring huset. Vi har et bredt udvalg indenfor denne kategori i form af træfældning, vanskelige træer, topkapring eller flisning.

Træfældning

Det er ikke alle der selv har tid, lyst og erfaring til denne opgave. Hjælpen er kun et telefonopkald væk. Vores ekspertise er bred og derfor vil vi kunne hjælpe til med at fjerne ale slags uønskede træer. Disse opgaver udføres også med fokus på kvalitet men i den grad også sikkerhed for personel, personer men også de omkring liggende materialer.

Vanskelige træer

Når der skal fældes et træ, der står tæt på huset, er det ikke bare noget man gør. Der er mange ting at tage højde for, og det kan være nødvendigt med ekstra maskinhjælp. Kontakt derfor B.G. Anlæg der har mange års erfaringer indenfor området og derfor bør være din naturlige valg af fagmand.

Topkapring

Træer der står et sted, hvor de ikke bare kan væltes uden at ødelægge omgivelserne f.eks. huset, skal nedskæres fra toppen - topkapning. Dette skal, som vist, gøres med omtanke og erfaring. Kontakt derfor en fagmand inden for området.

Flisning

Når træerne er fældet eller topkappet, er der ofte behov for maskinhjælp til flisning af træet. Dette kan vi også hjælpe dig med.

Kontakt os

B.G. Anlæg udfører alle slags opgaver hvor det handler om at få fjernet vore kunders træer, Her der tilbyder vi en professionel vejledning og rådgivning om hvorledes et træ er nødvendig at få fjernet eller ej.

Du kan kontakte os på 4081 1470 eller 9675 8020, via mail bg.anlæg@email.dk eller via kontakt formularen.