Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Juletræer & Grønt

Salg af Juletræer og pyntegrønt

Vi tilbyder salg af bl.a. juletræer m.m. i den kære juletid. Dette er vigtig for os at tilbyde vore kunder da juletræet er en stor del af det at fejre jul. Vore kunder kan ved Auto-vest i Vemb eller Stabyvej 77 i Husby købe et stort udvalg af friskplukket og nyfældet grønt, herunder:

  • Juletræer
  • fyrretoppe
  • pyntegrønt
  • Gravkranse
  • Andet m.m.

Fyrretoppe:

Der klippes og bundes, så fyrretoppene er klar til have, bede, krukker, kummer og kirkegårde. Alt vores grønt er af høj kvalitet og nøje udvalgt så alle delene har den flotteste grønne farve.

Pyntegrønt:

Pyntegrønt skal klippes og bundes, så det er klar til tiden der nu kommer med kransebinding, juledekorationer og pyntning af kummer, krukker og gravsteder.

Gravkranse:

B.G. Anlæg tilbyder et bredt udvalg af grønt herunder også gravkranse og puder. Vi sørger for at vores produkter er af høj kvalitet og altid er frisk og nyklippet med de flotteste grønne farver.

Juletræer:

Af skik og tradition sørger vi for at vores kunders hjem kan blive pyntet med en af højtidens midtpunkter, nemlig juletræet. Skal dit hjem også have et juletræ som i kan danse rundt om juleaften så kan vi bl.a. tilbyde Rødgran - Nordmann - Nobelis. Vores rødgran er det almindelige gammeldags juletræ som har været med til at pryde det danske hjem i mange år. Nordmanns gran er et ædelgran der har lange blanke mørkegrønne nåle, der bliver siddende længe på træet. Et godt valg af træ, hvis det skal holde helt fra julens begyndelse. Det sidste træ i vores udvalg er Nobilis også kaldet sølvgran. Dette er ligesom navnet siger et mere lyst og skinnende træ. Et træ som typisk bruges til julegrønt eller julegran generelt.